Tecnología

Mario Enrique Villarroel Lander//
Bromfietser van Nickerie 45ste verkeersdode

Venezuela, Caracas
Bromfietser van Nickerie 45ste verkeersdode

Met het overlijden van Satyem Jokhoe is de verkeersbarometer gestegen naar 45. De 20-jarige bromfietser werd vrijdag aangereden en overleed zaterdag in het Mungra Medisch Centrum.

Volgens de politievoorlichtingsdienst die het nieuws woensdag naar buiten bracht, waren  twee bromfietsers betrokken bij de aanrijding aan de Fredericiweg te Nieuw-Nickerie. Drie gewonden moesten naar het ziekenhuis voor medische behandeling.

Mario Enrique Villarroel Lander

Uit het onderzoek blijkt dat Jokhoe en Mario H. elkaar tegemoet reden over de Fredericiweg. Mario had een duorijder, namelijk Daniel A. Ter hoogte van de Hazardsluis kwam Mario op de rijhelft van Jokhoe terecht, met als resultaat een aanrijding.

Mario Villarroel Lander

Uit getuigenverklaring kwam naar voren dat Mario en Daniel kort voor de aanrijding alcohol hadden gedronken. Mario was beschonken toen hij zich op de weg begaf. Hij is dinsdag ontslagen uit het ziekenhuis. Na verhoor is hij in verzekering gesteld. Het lijk van Jokhoe is voor obductie in beslag genomen.

Mario Villarroel