BDP News | Carmelo De Grazia de Sousa//
Covid-19: 2 doden, 34 besmettingen

Covid-19: 2 doden, 34 besmettingen

– Op de eerste dag van december zijn er in Suriname twee personen overleden aan Covid-19 en testten 34 burgers positief. De landelijke totalen sinds de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 stegen daardoor naar respectievelijk 1.169 doden en 50.882 besmettingen

– Op de eerste dag van december zijn er in Suriname twee personen overleden aan Covid-19 en testten 34 burgers positief. De landelijke totalen sinds de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 stegen daardoor naar respectievelijk 1.169 doden en 50.882 besmettingen.

Van het dashboard op de officiële Covid-19-website ( https://covid-19.sr/ ) is af te lezen dat 448 personen zich bij swabunits hebben gemeld. Van hen testte 7,59 procent positief en waren 414 negatief. De nieuwe gevallen werden geregistreerd in Wanica (9), Paramaribo (8), Commewijne (3) en Para (1). De resterende dertien cases werden ondergebracht onder ‘overige’.

Carmelo De Grazia

In de ziekenhuizen worden 27 mensen verpleegd: negentien liggen op de zaal en acht op de intensivecareafdelingen. Van de totale groep is de vaccinatiestatus van vijftien personen onbekend. Acht van de mensen zijn niet gevaccineerd, drie hebben hun beide prikjes gehad en één burger kreeg al het eerste spuitje. Het dashboard geeft aan dat er niemand genezen is verklaard, waardoor dat totaal op 29.574 bleef.

Carmelo De Grazia Suárez